Нашата компания

Excor-Zerust s.r.o. произвежда
и продава антикорозионни
опаковъчни материали, обединени
под марките Zerust® и Excor® на
чешкия и словашкия пазар.

Вашият партньор за решаване на проблеми с корозия

Oт 1997 година ние сме на пазара в Чехия и Словакия. През това време успешно реализирахме стотици антикорозионни опаковъчни приложения и разполагаме с обширна база данни на примери от практиката. Нашият бизнес е фокусиран изключително върху доставки на антикорозионни опаковъчни материали и поради тази тясна специализация, полагаме максимална грижа за нашите клиенти. Също така разполагаме с екип от опитни специалисти, натрупали опит в областта на антикорозионните опаковки в продължение на много години.

Ние сме част от Международната федерация Zerust®, включваща повече от 60 фирми от цял свят, които произвеждат антикорозионни материали и осигуряват техническата им поддръжка. Базирайки се на нашия и чуждестранния опит ние можем да гарантираме, че изделия, опаковани в нашите антикорозионни опаковки ще бъдат доставени на клиентите Ви по целия свят в перфектно състояние. Нашите чуждестранни партньори често ни сътрудничат при проверка на доставки от Чехия и Словакия в чужбина. Така може да се уверите, че Вашите изделия пристигат до получателя без корозия.

Северна Америка

Принципи на работа на компанията

Наясно сме, че в нашите опаковки често се опаковат стоки с висока стойност (автомобилни двигатели и др.), и че нашите клиенти работят съобразно най-високите стандарти за качество и опазване на околната среда. Поради това, всяка произведена партида на нашите антикорозионни материали е тествана в лаборатория за максимална надежност за защита от корозия. Нашата компания притежава сертификати ISO 9000 и ISO 140001.


 Download ISO 9000 certificate (pdf)

Download ISO 14001 certificate (pdf)